no-img
Beigshop

پاورپوینت درسی زبان مصنوعی (ARTIFICIAL TONGUE) - بزرگترین مرجع دانلود فایل Beigshop


Beigshop
اسلاید پرفروش ترین محصولات
کاربران موبایل:

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PPT
پاورپوینت درسی زبان مصنوعی (ARTIFICIAL TONGUE)
ppt
اسفند ۶, ۱۳۹۵
تعدادصفحات: 11
فروش 13
۰ تومان
4 فروش
رایگان – خرید

پاورپوینت درسی زبان مصنوعی (ARTIFICIAL TONGUE)


پاورپوینت درسی زبان مصنوعی (ARTIFICIAL TONGUE)

در این مقاله می خوانیم:

فهرست

ساختار زبان و مزه ها

ساختار سلول های چشایی

سنسور مزه

ساختار سنسور مزه

پاسخ انواع سنسور ها

دیاگرام تشخیص مزه

نتیجه گیری

زبان انسان قادر به چشیدن ۵ مزه اصلی می باشد و بر اساس اینها قادر است تمام مزه ها را درک کند:

شوری>> به وسیله نمک‌های یونیزه و عمدتا یون سدیم ایجاد می‌شود.

شیرینی>> به موجب قندها، گلیکول‌ها،الکل‌ها، کتون‌ها، آمیدها و…

ایجاد می شود.

ترشی>> از اسیدها به وجود می‌آید و متناسب است با لگاریتم غلظت

یون هیدروژن.

تلخی >> ناشی از مواد آلی محتوی نیتروژن و آلکالوییدهای شامل کافیین

نیکوتین و کینین هستند. که با MgCl شناسایی می شوند.

یومامی (لذیذ)>> مزه غالب غذاهای حاوی عصاره گوشت ، پنیر ، قارچ

و تخم مرغ است که ناشی از تحریک گلوتامات است.

مقالات رشته کامپیوتر

پاورپوینت درسی زبان مصنوعی (ARTIFICIAL TONGUE)

گیرنده‌های اصلی، سلول‌های حسی هستند که جوانه چشایی نامیده می‌شوند

و محل استقرار آنها در برجستگی‌های چشایی است.

پروتئین‌ها برای تشخیص طعم شیرینی ، تلخی و اومامی در سلولهای چشایی نقش اساسی دارند.

مواد شیمیایی ناشی از غذا که در بزاق حل می‌شوند؛ از طریق روزنه‌های چشایی با سلولهای

چشایی مرتبط می‌شوند. ارتباط می‌تواند از طریق پروتئین‌های سطحی (رسپتور) سلولهای چشایی

یا پروتئین‌های ایجاد کننده کانال یونی برقرار شود. تماس فوق باعث تغییرات الکتریکی در سلولهای

چشایی شده که از طریق فیبرهای عصبی ایمپالس به مغز فرستاده می‌شود.

بر اساس میزان تغییر شارژ الکتریکی اتم‌ها یا یون‌ها تغییرات الکتریکی در سلولها ایجاد شده و

در نتیجه ایمپالس‌ها به مغز فرستاده می‌شود. سلولهای چشایی مثل نورونها یک شارژ منفی

طبیعی داخل سلولی و یک شارژ مثبت خارجی دارد. مواد محلول در بزاق موجب افزایش ورود

یون مثبت به داخل سلول چشایی شده؛ که موجب کاهش اختلاف شارژ داخل و خارج می‌شود.

لیپید سنسور مزه با مواد با مزه های مختلف از طریق تعامل الکترواستاتیک و هیدرو فوبیک ترکیب

میشود و پس از آن پتانسیل غشاء تغییر می کند این تغییرات توسط یک کامپیوتر به عنوان خروجی

سنسور تشخیص داده می شود  و از طریق رسم دیاگرام نوع مزه بدست می آید.



درباره نویسنده

ستاره آدی بیگ 275 نوشته در Beigshop دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *