no-img
Beigshop

مطالعه امکان سنجی مقدماتی گرانول گیاهی - بزرگترین مرجع دانلود فایل Beigshop


Beigshop
اسلاید پرفروش ترین محصولات
کاربران موبایل:

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
مطالعه امکان سنجی مقدماتی گرانول گیاهی
pdf
شهریور ۲۸, ۱۳۹۶
تعداد صفحات: 96
دانلود :20
۲,۹۰۰ تومان
0 فروش
۲,۹۰۰ تومان – خرید

مطالعه امکان سنجی مقدماتی گرانول گیاهی


مطالعه امکان سنجی مقدماتی گرانول گیاهی

در این مقاله می خوانیم:

گرانول گیاهی از نشاسته ذرت ، گندم و سیب زمینی قابل تولید است. در این تکنولوژی،

توانایی استفاده از انواع نشاسته های ذرت، گندم و سیب زمینی وجود دارد. در ابتدا نشاسته

ذرت ، گندم و یا سیب زمینی که از منابع داخلی قابل تامین است، در یک میکسر حرارتی به

صورت گرانول درمی آید. با افزودن مواد رنگی مجاز می توان انواع مستربچ های رنگی گرانول

گیاهی تولید کرد. با انجام تغییراتی درخط تولید گرانول نیز می توان انواع گریدهای مختلف

گرانول های گیاهی نظیر گرید تزریق و وکیوم فرمینگ ، گرید بطری و گرید فیلم و غیره تولید کرد.

نشاسته چیست :

نشاسته یک پلی ساکارید گیاهی ذخیره شده در ریشه ها، جوانه و دانه های گیاهان است.

چنانچه تعداد واحدهای قند یا مونو ساکارید در یک کربوهیدرات بیش از ۱۰ واحد باشد آن ترکیب

قندی، پلی ساکارید نامیده می شود. در صورتی که چنین کربوهیدراتی از یک نوع واحد قندی

تشکیل شده باشد مثل نشاسته و سلولز هموپلی ساکارید گفته می شود و وقتی از بیش از

یک نوع واحد قندی درست شده باشد مثل اکثر همی سلولزها، متروپلی ساکارید نامیده می شود.

بنابراین نشاسته یک هموپلی ساکارید است که در آندوسپرم همه دانه ها وجود دارد.

خواندن مقالات بیشتر: مقاله آموزشی عیب یابی و رفع عیب خودرو

مطالعه امکان سنجی مقدماتی گرانول گیاهی

نشاسته ممکن است به گلوکز هیدرولیز شود و برای بدن انسان تامین انرژی کند. گلوکز

برای مغز و اعمال سیستم عصبی مرکزی لازم است و به هنگام مصرف در رژیم انسانی

چهار کالری به ازای هر گرم تولید می کند. دانه های نشاسته یا گرانول ها شامل پلیمرهای

بلند زنجیره ای از مولکول های گلوکز هستند که در آب نامحلولند. برخلاف مولکول های کوچک

نمک و شکر پلی مرهای بزرگ تر نشاسته تشکیل یک حلال واقعی را نمی دهند. گرانول های

نشاسته به هنگام هم زدن در آب تشکیل یک سوسپانسیون موقت را می دهند.

گرانول های خام و نپخته نشاسته به محض جذب به آرامی متورم می شوند. تورم گرانول ها به

هنگام پختن نشاسته بسیار مهم است و سبب خروج نشاسته شده که این امر سبب می شود

نشاسته به عنوان یک غلظت دهنده کاربرد داشته باشد…

توضیحات: تاریخ جمع آوری طرح توجیهی: پاییز ۹۰



درباره نویسنده

Setareh Adibeig 271 نوشته در Beigshop دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *