no-img
Beigshop

طرح کارآفرینی تولید شیره خرما - بزرگترین مرجع دانلود فایل Beigshop


Beigshop
اسلاید پرفروش ترین محصولات
کاربران موبایل:

گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

PDF
طرح کارآفرینی تولید شیره خرما
pdf
اسفند ۱۳, ۱۳۹۵
تعداد صفحات: 50
فروش: 11
۲,۹۰۰ تومان
0 فروش
۲,۹۰۰ تومان – خرید

طرح کارآفرینی تولید شیره خرما


طرح کارآفرینی تولید شیره خرما

توضیحات: تاریخ جمع آوری طرح توجیهی : زمستان ۸۷

در این مقاله می خوانیم:

سرکه از کربوهیدراتهای مختلف توسط باکتری مخصوص سرکه به نام استوباکترها تهیه می شود.

ابتدا توسط مخمر کربوهیدراتها به الکل تبدیل می شود و بعد الکل به دسـت آمده توسط باکتری

استوباکتر اکسید و به سرکه تبدیل می شود. برحسب نوع کربوهیدرات مصرفی یعنی همان

مواد اولیه مصرفی انواع سرکه به شرح زیر است:

۱ – سرکه هایی که ماده اولیه آنها آب میوه های مختلب مانند سیب، انگور، مرکبات، گلابی، توت،

خرما و غیره است. که فرآیند تهیه سرکه از خرما موضوع مورد بررسی در این گزارش می باشد.

۲ – آنهایی که از سبزی ها حاوی نشاسته، سیب زمینی یا سیب زمینی شیرین به عنوان ماده

اولیه استفاده می شود که این نوع ماده اولیه استفاده می شود که این نوع ماده اولیه ابتدا

باید به صورت قند ساده هیدرولیز شود یعنی مواد نشاسته ای باید تبدیل به قندهای ساده شود.

۳ – آنهایی که از قندهای ساده مانند جو، گندم، ذرت، برنج و… به عنوان ماده اولیه در ساخت

آنها استفاده می شود.

۴ – آنهایی که از قند ساده مانند ملاس های چغندرقند یا نیشکر و عسل و غیره به عنوان

ماده اولیه استفاده می شود.

۵ – آنهایی که از الکل یا محلولهای حاوی الکل به عنوان ماده اولیه استفاده می شود. مانند:

استفاده از مواد زائد الکلی در کارخانه های آبجوسازی یا از الکل رقیق شده کارخانه های الکل سازی.

طرح کارآفرینی تولید شیره خرما

اسمی که بر سرکه اضافه می شود، معمولا به ماده اولیه مورد استفاده ارتباط دارد. مثلا سرکه

سیب سرکه ای است که از آب سیب تهیه شده و سرکه مالت، سرکه ای است که از غلاتی که

حاوی مالت هستند تهیه شده و غیره.

در آمریکا بیشتر سرکه ها از نوع سرکه است و سرکه انگور (شراب) بیشتردر فرانسه رایج است و …



درباره نویسنده

Setareh Adibeig 271 نوشته در Beigshop دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *